Den perfekta presenten för mammas gravide mage?

oyeOkategoriserade

Det växer och växer. Det sträcks i mammas stora gravide mage – och det kliar. Livet är underbart, blommorna doftar som aldrig förr, men musklerna värker och det är svårt att hitta en bra sida att ligga på i sängen. Pappa tar hand om huset och ibland tycker han det är bara ett enda klagande att höra, vad han än prövar att hjälpa till med. Vad kan han göra? Finns det något mer han kan göra för att hjälpa mamma med denna underbara, ja – men ack så ansträngande tid?

Sheasmör är kanske inte lösningen på allt, men det hjälper för mycket. Sheasmör är en liten skatt för dem som upptäcker den. Det används traditionellt blandt annat på gravida magar i Afrika sedan urminnes tider. Det hjälper för kliande, och det ger en härlig känsla av välbefinnande. Traditionen säger att det även hjälper mot bristningar på huden. Vad vi vet säkert är, att det är bra för barnet. Oraffinerat, rent sheasmör är helt fritt från de vanliga konserveringsmedlen eller andra tillsatser som finns i dom flesta hudkrämer. Dessutom är sheasmör bra istället för massageolja.

Så om du undrar om det är något du kan köpa för mammas mage, varför inte komma inom vår nätbutik eller en hälsokostbutik som säljer sheasmör från Oyémam?